Hrani Islandshestforening ble etablert i Grimstad i 1999. Vi er en mellomstor klubb som holder til på Frivoll Travbane, rett ved sørlandsbyen Grimstad.

Her har vi har en flott 250 meter ovalbane, samt klubbhus med alle fasiliteter. Vi har et godt samarbeid med travklubben, og kan bruke travsporet til trening dersom man ønsker det. Her er det også flotte forhold for de som ønsker å trene passdisipliner. Det er også veldig fine turmuligheter i området rundt anlegget.

Klubben har alt fra ryttere som konkurrerer på internasjonalt nivå, til de som koser seg med hesten på søndagstur. Vi er en selvstendig klubb under Norsk Islandshestforening, Norsk rytterforbund & Norsk Idrettsforbund.

Hrani arrangerer mange aktiviteter for alle aldersgrupper og alle nivå gjennom hele året. Vi arrangerer bla rideleirer, ridekurs, temakvelder, fellesturer på hesteryggen, unghestevisning og internasjonale avlsutstillinger. Vi holder stevner i kategoriene A, B,C og D, hvor A stevner er Norgesmesterskap, B stevner er World Ranking stevner, C stevner er nasjonale kvalifiseringsstevner samt D stevne som er lokale turheststevner.

Hrani er en spesielt opptatt av inkludering og et felleskap der alle opplever tilhørighet. Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til klubben. Spesielt ønsker vi å komme i kontakt med alle tur- og hobbyryttere som befinner seg i vårt distrikt. Det er mange islandshestelskere som ikke er knyttet opp mot en klubb, og som dermed ikke vet om de fordelene et medlemskap innebærer. Organisert aktivitet bidrar til utvikling av både hest, rytter og en sunn sport.

Her er noen av medlemsfordelene vi kan tilby:

Fri tilgang til et flott anlegg på Hrani-banen

Mange kurs gjennom året for dyktige instruktører

Vi sponser alle kurs i regi av klubben, så her får man fort dekket inn kontingenten

Rimeligere startavgift ved lokale stevner.

Tilbud og aktiviteter for barn og unge